Save-the-date woensdag 9 oktober Masterclass contractinnovatie

Wegens de succesvolle Masterclass Contractinnovatie tijdens de eHealthweek begin dit jaar, duiken we dit najaar wederom de diepte en actualiteit in rondom dit thema. Schrijf daarom woensdag 9 oktober tussen 13.15 – 17.00 vast in je agenda!

Programma
Hoe te komen tot structurele bekostiging van slimme zorg thuis? Wat zijn de vervolgstappen als een ziekenhuiszorg-thuistoepassing inderdaad aantoonbare meerwaarde heeft, maar de kosten en baten niet op dezelfde plek vallen? Hoe zetten we de uitkomsten vervolgens om in een passend contract? Allemaal vragen die te maken hebben met contractinnovatie en die deze middag aan bod zullen komen.


Het Vliegwiel en coalitie Vitaal Thuis bundelen de krachten

Wij merken dat partijen in het veld wel begrijpen dat andere vormen van financiering nodig zijn voor de transformatie naar de juiste zorg op de juiste plek, maar dat het zonder instrumenten en handvatten (zoals goede voorbeelden, stappenplannen, factsheets en modelcontracten etc.) lastig is om uit de groef te komen van ‘traditioneel’ contracteren. Daarom organiseren Het Vliegwiel en de coalitie Vitaal Thuis van VitaValley gezamenlijk deze masterclass voor zorgaanbieders en zorgverzekeraars.

Gegevens bijeenkomst
Wie: Vliegwiel coalitie & VitaValley
Datum: 9 oktober 2019
Tijd: 13.15 – 17:00
Doelgroep: Zorgaanbieders en zorgverzekeraars
Locatie: Huize de Wijert, Edenseweg 30, Lunteren

Na de zomer informeren wij u over de exacte agenda van de middag en de mogelijkheid tot aanmelden.

voor vragen en contact kunt u mailen naar vliegwiel@patientenfederatie.nl of pvanruiten@vitavalley.nl