Neem deel aan webinar ‘Telebegeleiding bij chronisch hartfalen’

Bent u vanuit uw specialisme al gestart met telebegeleiding bij chronisch hartfalen? Of overweegt u dit te doen maar heeft u nog vragen? Luister dan naar dit webinar van onze coalitiepartner Zilveren Kruis. Zij gaan in gesprek over telebegeleiding om hier antwoorden op te vinden.

We bespreken hoe telebegeleiding de eigen regie van de patiënt kan versterken en onnodige bezoeken en opnames in het ziekenhuis kan voorkomen. Ervaringen uit de praktijk en mogelijke barrières komen aan bod. Het webinar is een live evenement waar u via internet gewoon vanaf uw eigen werk- of woonlocatie aan kunt deelnemen.

Voor in uw agenda

  • Datum : maandag 13 januari 2020
  • Tijd : 17:00 – 17:45 uur
  • Locatie: vanachter uw computer, dus geen reistijd

Meld u hier aan om deel te nemen aan het webinar

Ervaringen van cardioloog Richard de Jong
Van elkaars ervaring leren kan waardevol zijn. Daarom heeft Zilveren Kruis Richard de Jong, cardioloog in Assen en initiatiefnemer van telebegeleiding in het Wilhelminaziekenhuis, gevraagd om zijn ervaringen, successen en valkuilen te delen. Ook gaat hij in op hoe je mogelijke barrières overwint.

Naast Richard de Jong deelt ook Eline Deusing, beleidsontwikkelaar van Zilveren Kruis, relevante kennis over telebegeleiding.

Doe mee
Omwille van het interactieve karakter vraagt Zilveren Kruis in het aanmeldformulier om aan te geven in welke onderwerpen u vooral geïnteresseerd bent. Tijdens het webinar kunt u via een chat vragen stellen, zodat u precies weet hoe u de volgende stappen kunt zetten.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.